Vizija

 

Veterinarska praksa Bojanić će se uvijek truditi biti u samom vrhu cijenjenih praksi u gradu Zagrebu i Hrvatskoj, te biti praksa koja postavlja standarde izvrsnosti za sve ostale.

Tretirati ćemo naše pacijente i njihove vlasnike poput člana obitelji.

 

Misija

 

Kako bi postali i bili vrhunska veterinarska praksa pružati ćemo najbolju moguću skrb našim pacijentima, a krajnjim klijentima iskustvo puno poštovanja, brižnosti i profesionalnosti u prostorijama naše prakse opremljene u skladu s novim tehnološkim uslugama i ciljano oblikovanom personaliziranom okruženju prilagođenom pacijentima, njihovim obiteljima i svom osoblju.

Temeljne Vrijednosti

 

Ne pristajemo na ništa manje od izvrsnosti u svemu što radimo i načina na koji to i postižemo.

- Stručnost -

Naš zajednički pristup veterinarstvu poduprt je znanjem, ustrajnošću, iskustvom, brigom i tehnološkim pomagalima. Nastojimo biti vodeći u našim poljima specijalnosti i ponuditi najnapredniju zdravstvenu skrb našim pacijentima.

- Integritet -

Zalažemo se za poštenu i etičnu uslugu. Uvijek ćemo djelovati u najboljem interesu za naše pacijente i njihovu obitelj. Povjerenje i integritet temelj su naše prakse.

- Komunikacija -

Komunicirati ćemo na pravodoban i učinkovit način. Učinkovitost, pouzdanost i poštovanje biti će naš standard.

- Briga -

Iznad svega nam je stalo do dobrobiti i udobnosti naših pacijenata, njihovih obitelji i našeg tima. Samilosna skrb i izvanredna usluga naša su obaveza prema Vama!